PHP error in Ad Inserter block 1 - Block 1
Warning: Undefined variable $link

TS Grewal Solutions for Financial Statements of Sole Proprietorship Class 11 Accountancy Chapter 17

TS Grewal Solutions for Class 11 Accountancy Chapter 17 – Financial Statements of Sole Proprietorship

Question 1.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-1-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-1-2

Question 2.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-2-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-2-2

Question 3.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-3-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-3-2

Question 4.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-4-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-4-2

Question 5.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-5-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-5-2

Question 6.
From the following information, prepare Trading Account for the year ended 31st March,2014:
Adjusted Purchases Rs.6,60,000; Sales Rs.7,44,000; Closing Stock Rs.50,400; Freight and Carriage Inwards Rs.3,600; Wages Rs.6,000; Freight and Cartage Outwards Rs.2,000
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-6

Question 7.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-7-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-7-2

Question 8.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-8-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-8-2

Question 9.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-9-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-9-2

Question 10.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-10-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-10-2
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-10-3

Question 11.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-11-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-11-2
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-11-3

Question 12.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-12-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-12-2

Question 13.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-13-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-13-2
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-13-3

Question 14.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-14-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-14-2
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-14-3

Question 15.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-15-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-15-2
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-15-3

Question 16.
From The following balances, prepare Final Accounts of M/s Raja and Sons for the year ended 31st March,2014:
Salary Rs.5,400; Insurance Rs.2,500; Cash Rs.400; Purchases Rs.84,170; Rent Received Rs.3,150; Drawings Rs.2,100; Bills Payable Rs.3,900; Debtors Rs.38,080; Stock (1st April, 2013) Rs.29,500; Bank Overdraft Rs.9,700; Carriage Rs.2,200; Creditors Rs.4,200; Trade Expenses Rs.4,900; Sales Return Rs.4,700; Machinery Rs.12,000; Wages Rs.45,000; Sales Rs.1,47,200; Purchases Return Rs.3,900; Capital Rs.58,900; Closing Stock (31st March, 2014) Rs.36,200.
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-16
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-16-1

Question 17.
From the following balances, prepare Final Accounts of M/s. Mangal and Sons for the year ended 31st March, 2014:
Opening Stock Rs.12,500; Bills Receivable Rs.2,000; Sales Rs.70,000; Purchases Rs.37,500; Creditors Rs.20,000; Salaries Rs.3,850; Insurance Rs.200; Debtors Rs.32,500; Carriage Rs.1,450; Commission Rs.750; Interest Rs.900; Printing Rs.250; Bills Payable Rs.3,150: Returns In Rs.1,300; Returns Out Rs.500; Bank Rs.5,250; Rent and Taxes Rs.1,300; Furniture Rs.1,000; Capital Rs.7,100;, Stock on 31st March, 2014 Rs.15,000.
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-17-1
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-17

Question 18.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-18-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-18-2

Question 19.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-19-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-19-2
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-19-3

Question 20.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-20-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-20-2
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-20-3

Question 21.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-21-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-21-2
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-21-3

Question 22.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-22-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-22-2
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-22-3

Question 23.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-23-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-23-2
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-23-3

Question 24.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-24-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-24-2
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-24-3

Question 25.
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-25-1
Solution:
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-25-2
ts-grewal-solutions-class-11-accountancy-chapter-17-financial-statements-sole-proprietorship-25-3

Leave a Comment

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add www.imperialstudy.com to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×